Over ons

Over ons
by nba_lakers_h1nllj48

Over BlockBay Capital

BlockBay Capital is de eerste Nederlandse cryptocurrency vermogensbeheerder. Wij investeren namens onze cliënten in cryptocurrency en in blockchain ventures. Onze onafhankelijke rol stelt ons in staat om unieke oplossingen op het gebied van cryptocurrency en blockchain aan zowel particuliere- als professionele investeerders (vermogensbeheerders en family offices) aan te bieden.

Blockbay Capital biedt momenteel de volgende oplossingen aan

  • BlockVentures – vanaf €1.000
    Een eerste gerichte investering in blockchain en cryptocurrency door selectie van jonge veelbelovende projecten
  • BlockWealth – vanaf €10.000
    Een gediversifieerde lange termijn cryptocurrency portefeuille
  • BlockPro – vanaf €100.000
    De oplossing voor family offices, vermogensbeheerders en (crypto) vermogenden
blockbaycapital
Tim Epskamp

Tim Epskamp, CFA

BlockBay Capital is opgericht door Tim Epskamp (voorheen UBS en Kempen). Tim Epskamp heeft het potentieel en de mogelijkheden van blockchain en cryptocurrencies in een vroeg stadium herkend. BlockBay Capital is van mening dat een professionele blockchain investeerder, die specifieke investeringskennis en blockchain expertise bundelt tot concrete investeringsoplossingen, waardevol kan zijn in uitdagende omstandigheden. Tim Epskamp is een CFA Charterholder.

Challenge the future.

Wij geloven dat de wereld zich op een omslagpunt bevindt, dit is het moment om met BlockBay Capital in de toekomst te investeren.

Onze partnerships

Tezos Vote

Tezos Vote is één van de grootste en leidende delegators voor de Tezos blockchain en heeft momenteel delegation rechten toegewezen gekregen van meer dan 130 Tezos bezitters. De rechten bezitten momenteel een waarde van circa $2,3 miljoen. Onderdeel van het partnership is dat Tim Epskamp optreedt als Investing Partner voor Tezos Vote.

De Tezos blockchain draait op een delegated Proof-of-Stake governance mechanisme wat ervoor zorgt dat Tezos bezitters de mogelijkheid hebben om continue dividenden te ontvangen door hun bezittingen te delegaten aan een delegator (zoals Tezos Vote). In de Tezos blockchain is een jaarlijkse inflatie van +5,5% ingebouwd welke gehaald wordt bij een volledige activatie en delegation bezetting. Tezos bezitters kunnen momenteel een jaarlijks rendement behalen van +11% door te delegaten.

Tezos Vote logo