Het begin van iets moois

Het begin van iets moois
by

In de blockchain letter beschrijft Tim Epskamp – Founding Partner van BlockBay Capital interessante ontwikkelingen op het gebied van blockchain en cryptocurrency.

Het is niet de vraag of, maar wanneer er grotere institutionele bedragen in blockchain en cryptocurrency zullen worden geïnvesteerd.

Een transitie

Er is een transitie gaande in Silicon Valley. Cryptocurrency en blockchain start-ups schieten als paddestoelen uit de grond. Hoogopgeleide techneuten verlaten de grote tech-bedrijven (die naar hun mening steeds meer op corporates beginnen te lijken) en gaan aan de slag bij deze start-ups. Voornaamste drijfveer voor deze techneuten is de unieke mogelijkheid om te bouwen aan de toekomst door middel van blockchain. Deze transitie bevestigd ons beeld dat er – ondanks de korte termijn fluctuaties in de cryptocurrency markt – op de lange termijn voor investeerders interessante mogelijkheden liggen.

Het begin van iets moois

De juni letter gaat verder over blockchain en vertrouwen, cryptocurrency als mogelijk toekomstig betaalmiddel en het investeringsbeleid van BlockBay Capital. Ook wordt er stilgestaan bij de huidige markt en aspecten die de markt mogelijk in beweging kunnen brengen.

 

Lees hieronder de blockchain letter van juni 2018, het begin van iets moois.

 Het begin van iets moois (PDF)

 


 

Als eerste de Insights van BlockBay Capital ontvangen?