Cryptica Capital

Cryptica Capital
by nba_lakers_h1nllj48
Cryptica Capital is gevestigd in Rotterdam en is de investeringsmaatschappij van Livaneli Yildiran. Cryptica Capital is momenteel in afwachting van verbeterde marktcondities om te beginnen met investeren.
Cryptica Capital

Over Cryptica Capital

Het fonds van Livenali Yildiran is momenteel nog niet actief. Toekomstige participanten worden zorgvuldig geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat het fonds een besloten karakter heeft en Cryptica Capital heeft besloten om een laag profiel aan te houden. Het fonds is live sinds 1 juli 2019. Participeren is mogelijk vanaf €100.000.

Het team

Het team van het fonds bestaat naast Livaneli Yildiran momenteel ook uit zijn zus Madelief Yildiran. Daarnaast kan het fonds gebruik gaan maken van externe technologie specialisten om research te doen naar cryptomunten waarin geïnvesteerd gaat worden. De uiteindelijke investeringsbesluiten worden genomen door Livaneli.

Livaneli Yildiran

Livaneli Yildiran is bekend geworden als cryptomiljonair. Naast het investeren in cryptocurrency is het bekend dat Livaneli cannabis aandelen investeert. Livaneli Yildiran heeft een duidelijke voorkeur voor investeringen in nieuwe technologieën en markten. Livaneli houdt hiervoor macro trends in de gaten. Bekijk onderstaand filmpje om meer te leren over Livaneli en zijn visie.

Paddo’s en andere psychedelica

In de serie Nieuw Geld van VICE Money en ING is er in april 2019 een tweede aflevering gemaakt over Livaneli. Volgens de serie gaat Livaneli zich nu richten op de markt van psychedelica voor therapeutische doeleinden. Letterlijk vertaald betekend psychedelica ´geestverruimend´. In de aflevering gaat het over een mogelijke investering in een bedrijf die onderzoek doet op het medisch gebruik van psychedelica op depressies.

Beleggingsbeleid

Over het beleggingsbeleid van Cryptica Capital is weinig bekend behalve dat het fonds een actieve gediversifieerde cryptocurrency portfolio gaat aanhouden. Gezien de investeringen die in het verleden door Livaneli zijn gedaan is het daarnaast goed mogelijk dat Cryptica Capital zich in de toekomst naast het investeren in cryptocurrency bezig zal gaan houden met het investeren in opkomende technologieën (zoals cannabis en medicinale psychedelica).

Kosten

Het fonds gaat de volgende kosten in rekening brengen:

Beheervergoeding 2% per jaar
Performance fee 20%
Transactie- en overige kosten zijn per jaar ca. 0,25% (schatting)
In- en uittredingskosten beide 1%

Investeren bij Cryptica Capital?

Cryptica Capital is erg selectief in het selecteren van toekomstige participanten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Cryptica Capital. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met BlockBay Capital voor een mogelijke introductie bij het fonds.

Livaneli Yildiran

Wilt u investeren in cryptocurrency maar is een investering van €100.000 te groot? Kijk dan eens naar onze BlockWealth Lite (index portfolio met vijftien cryptocurrencies vanaf €2.500) of BlockWealth (actief en dynamische portfolio vanaf €10.000).

Aanvraag introductie – Cryptica Capital

Uw voornaam*

Uw achternaam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Eventuele vragen en/of toelichting