Caltrix Capital

Caltrix Capital
by nba_lakers_h1nllj48
Caltrix Capital is een investeringsfonds die investeert in de blockchain technologie. Caltrix Capital is opgericht in 2018 en is gevestigd in Utrecht. Investeren bij Caltrix Capital is mogelijk vanaf €100.000, instappen in het fonds kan wekelijks.
Caltrix Capital

Beleggingsstrategie

Het digitale asset fonds van Caltrix Capital investeert middels een long-bias strategie. De basis van de strategie is gebaseerd op fundamentele analyse met een lange termijn investeringshorizon, maar met de mogelijkheid om op portfolio niveau te beschermen tegen systematisch neerwaards risico met als doel betere ‘risk-adjusted returns’ te genereren.

Caltrix ziet digitale assets als een nieuwe asset class waarbinnen het uitsluitend investeert in assets die de potentie hebben om schaars te worden en waarde vast te houden. Caltrix hanteert een relatief geconcentreerde portfolio compositie van maximaal verschillende 15 assets.

Het team

Caltrix Capital is opgericht door drie heren met een achtergrond in strategy consulting en de financiële industrie. De oprichters hebben ervaring in de traditionele financiële markten en strategy consulting. In het verleden hebben de oprichters onder andere gewerkt bij The Boston Consulting Group, BNP Paribas en Rabobank International. Gezamenlijk heeft het team inmiddels ook 15 jaar ervaring in de crypto markten.

Bram Haenraets

Bram Haenraets heeft Economie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heeft Bram Haenraets gewerkt bij BNP Paribas Asset Management en bij Rabobank.

Bram Haenraets

Tommy Quite

Tommy Quite is betrokken bij diverse blockchain initiatieven en is gespecialiseerd in het maken van bottom-up markt analyses. Tommy Quite is onder andere lid van de Bitcoin Foundation. Daarnaast is Tommy Quite actief als community manager bij Civic Technologies. Civic is bezig om een decentraal digitaal identiteitssysteem te bouwen.

Tommy Quite

Kosten

Het fonds rekent de volgende kosten:

Beheervergoeding 2% per jaar
Transactie- en overige kosten – niet bekend
Intredingskosten 0%
Uittredingskosten 2% (vervalt na drie jaar)
Performance fee 20% (high-watermark)

Investeren bij Caltrix Capital?

Ontvang dan ons gratis rapport met daarin de analyse van Caltrix Capital en andere Nederlandse crypto fondsen.

Wilt u investeren in cryptocurrency maar is een investering van €100.000 te groot? Kijk dan eens naar onze BlockWealth Lite (index portfolio met vijftien cryptocurrencies vanaf €2.500) of BlockWealth (actief en dynamische portfolio vanaf €10.000).

Aanvraag gratis rapport – Caltrix Capital

    Uw voornaam*

    Uw achternaam*

    Uw e-mailadres*

    Uw telefoonnummer

    Eventuele vragen en/of toelichting