Caltrix Capital

Caltrix Capital
by nba_lakers_h1nllj48
Caltrix Capital is een investeringsfonds die investeert in de blockchain technologie. Caltrix Capital is opgericht in 2018 en is gevestigd in Utrecht. Investeren bij Caltrix Capital is mogelijk vanaf €100.000, instappen in het fonds gebeurd maandelijks.
Caltrix Capital

Beleggingsstrategie

Het Caltrix Capital Fund X investeert in twintig tot dertig verschillende cryptocurrencies (long only). Fund X investeert in blockchain projecten, cryptocurrencies en ICO’s. Caltrix Capital is van mening dat cryptocurrency een nieuwe asset class is en dat de juiste aanpak een combinatie is van het investeren in jonge projecten en het investeren in liquide tokens.

Het fonds heeft markten en sectoren gedefinieerd die op lange termijn mogelijkerwijs kunnen profiteren van de introductie van de distributed ledger technologie. Denk hierbij aan persoonlijke digitale data, cryptocurrency infrastructuur en big data.

Het team

Caltrix Capital is opgericht door drie heren met een achtergrond in strategy consulting en de financiële industrie. De oprichters hebben ervaring in de traditionele financiële markten en strategy consulting. In het verleden hebben de oprichters onder andere gewerkt bij The Boston Consulting Group, BNP Paribas en Rabobank International. Gezamenlijk heeft het team inmiddels ook 15 jaar ervaring in de crypto markten.

Bram Haenraets

Bram Haenraets heeft Economie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heeft Bram Haenraets gewerkt bij BNP Paribas Asset Management en bij Rabobank.

Bram Haenraets
Joost Kamermans

Joost Kamermans

Joost Kamermans is zijn carrière begonnen binnen venture capital bij Varova Investments. Daarna heeft Joost Kamermans zijn carrière vervolgd binnen strategy consulting bij The Boston Consulting Group.

Tommy Quite

Tommy Quite is betrokken bij diverse blockchain initiatieven en is gespecialiseerd in het maken van bottom-up markt analyses. Tommy Quite is onder andere lid van de Bitcoin Foundation. Daarnaast is Tommy Quite actief als community manager bij Civic Technologies. Civic is bezig om een decentraal digitaal identiteitssysteem te bouwen.

Tommy Quite

Kosten

Het fonds rekent de volgende kosten:

Beheervergoeding 2% per jaar
Transactie- en overige kosten – niet bekend
Intredingskosten 0%
Uittredingskosten 2% (vervalt na drie jaar)
Performance fee 20% (high-watermark)

Investeren bij Caltrix Capital?

Ontvang dan ons gratis rapport met daarin de analyse van Caltrix Capital en andere Nederlandse crypto fondsen.

Wilt u investeren in cryptocurrency maar is een investering van €100.000 te groot? Kijk dan eens naar onze BlockWealth Lite (index portfolio met vijftien cryptocurrencies vanaf €2.500) of BlockWealth (actief en dynamische portfolio vanaf €10.000).

Aanvraag gratis rapport – Caltrix Capital

Uw voornaam*

Uw achternaam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Eventuele vragen en/of toelichting