BlockchainTraders

BlockchainTraders
by nba_lakers_h1nllj48
BlockchainTraders is een investeringsfonds in cryptocurrency die is gevestigd in Deventer. Met een combinatie van blockchainexpertise en actief beheerde beleggingsportefeuilles van cryptocurrencies biedt het fonds naar eigen zeggen beleggers nu een kans om hoge rendementen op deze revolutionaire technologieën te behalen.
BlockchainTraders

Over BlockchainTraders

BlockchainTraders is in augustus 2018 opgericht door Michiel van der Steeg en Justin Kool. Michiel van der Steeg heeft na zijn studie International Relations aan de Rijksuniversiteit Groningen ervaring opgedaan binnen startups. Justin Kool heeft commerciële economie gestudeerd en is daarna samen met Michiel van der Steeg BlockchainTraders begonnen. Justin Kool heeft een eigen miningfarm opgezet en later heeft hij samen met Michiel van der Steeg mensen geholpen met het opbouwen van cryptocurrency portfolio’s.

Beleggingsstrategie

BlockchainTraders spreid de portfolio over meerdere investeringstechnieken. Risico’s kunnen hierdoor verkleind worden. BlockchainTraders heeft momenteel twee fondsen beschikbaar. Fonds A is beschikbaar vanaf €100.000. Fonds B is beschikbaar op uitnodiging, de inleg in Fonds B is minimaal €20.000. Er zijn inhoudelijk ook verschillen in de fondsen te zien. Wij zullen Fonds A als leidend fonds aanhouden en deze verder bespreken.

Portfolio

De strategische portfolio is het strategisch fundament voor de lange termijn. In de basis wordt deze verdeling aangehouden tenzij de beheerders besluiten om hiervan af te zien.

Het fonds geeft een mooi overzicht van de investeringen. Cijfers zijn per eind augustus 2018. Op deze manier worden de verschillen duidelijk. Zo zie je onder dat het fonds 20% aan liquiditeiten aanhoudt en dat de kleinere cryptocurrencies zijn overwogen met name ten opzichte van actief traden en ICO’s.

Strategische portfolio

Aanhouden grote cryptocurrencies 40%
Aanhouden kleine cryptocurrencies 10%
Mining activiteiten 10%
ICO participatie 20%
Actief handelen 20%

Huidige portfolio

Grote cryptocurrencies 35% (-5%)
Kleine cryptocurrencies 24% (+14%)
Fiduciair geld 20% (+20%)
Actief traden 8% (-12%)
ICO’s 8% (-12%)
Mining 5% (-5%)

Top holdings

Het fonds heeft daarnaast ook top holdings gepubliceerd. De grootste posities die het fonds per eind augustus 2018 aanhoudt zijn Bitcoin, Ethereum, VeChain, Icon en 0x.

Kosten

Het fonds rekent de volgende kosten:

Beheervergoeding 0,4% per kwartaal
Transactie- en overige kosten zijn maximaal 1% per jaar
Opstartkosten €845 excl. BTW
Performance fee 15% van het positief behaalde rendement

Investeren bij BlockchainTraders?

Ontvang dan ons gratis rapport met daarin de analyse van BlockchainTraders en andere Nederlandse crypto fondsen.

Wilt u investeren in cryptocurrency maar is een investering van €100.000 te groot? Kijk dan eens naar onze BlockWealth Lite (index portfolio met vijftien cryptocurrencies vanaf €2.500) of BlockWealth (actief en dynamische portfolio vanaf €10.000).

Aanvraag gratis rapport – BlockchainTraders

    Uw voornaam*

    Uw achternaam*

    Uw e-mailadres*

    Uw telefoonnummer

    Eventuele vragen en/of toelichting