BlockBay Capital x Tezos Vote – Strategic Investment Partnership

BlockBay Capital x Tezos Vote – Strategic Investment Partnership
by

BlockBay Capital en Tezos Vote zijn een strategisch partnership zijn overeengekomen. Onderdeel van het strategisch partnership is dat BlockBay Capital investeert en dat Tim Epskamp zal optreden als Investing Partner voor Tezos Vote. Tezos Vote is één van de grootste en leidende delegators voor de Tezos blockchain en heeft momenteel delegation rechten toegewezen gekregen van meer dan 150 Tezos bezitters. De rechten bezitten momenteel een waarde van circa $2,3 miljoen. 

Over Tezos & Tezos Vote

De Tezos blockchain draait op een delegated Proof-of-Stake governance mechanisme wat ervoor zorgt dat Tezos bezitters de mogelijkheid hebben om continue dividenden te ontvangen door hun bezittingen te delegaten aan een delegator (zoals Tezos Vote). In de Tezos blockchain is een jaarlijkse inflatie van 5,5% ingebouwd welke gehaald wordt bij een volledige activatie en delegation bezetting. Tezos bezitters kunnen momenteel een jaarlijks rendement behalen van +12% door te delegaten, doordat momenteel niet alle coins zijn geactiveerd.

Tezos Vote is gevestigd in Nederland en levert technische, financiële en operationele middelen om ervoor te zorgen dat Tezos houders via Tezos Vote delegaten en dividend ontvangen.

Wordt onderdeel van Tezos Vote | Participeer in de bond pool

Investeerders hebben de mogelijkheid om te delegaten of te investeren in de Tezos Vote bond pool om verdere groei mogelijk te maken. Deelnemers in de bond pool verhogen hun huidige jaarlijkse rendement naar +23%. In dit document staat meer informatie over de voordelen van de bond pool. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over delegating of het participeren in de bond pool. Wegens beperkte beschikbaarheid is deelname in de bond pool op een first come first served basis.

 


 

Als eerste de Insights van BlockBay Capital ontvangen?